Signalilla ongelmia vahvistuskoodien lähettämisessä, kun käyttäjät vaihtavat urakalla pois WhatsAppista

Signalilla ongelmia vahvistuskoodien lähettämisessä, kun käyttäjät vaihtavat urakalla pois WhatsAppista
Apple muutti hiljattain tietoturvakäytäntöjään ja Apple vaatii nyt kaikilta uusilta sovelluksilta selkeän ilmoituksen siitä, mitä tietoja ne keräävät. Samalla WhatsApp päivitti omia käyttöehtojansa ja kertoo niistä nyt käyttäjille.

Näiden muutoksien myötä käyttäjät ovat huomanneet kuinka paljon Facebookin omistama WhatsApp kerää tietoja käyttäjästä ja samalla kuinka vähän yksityisyyteen panostava Signal kerää tietoja käyttäjästä.
Signal onkin saanut tämän myötä paljon uusia käyttäjiä. Jopa liikaakin kerralla, sillä Signal ei pystynyt lähettämään rekisteröintiin vaadittavaa vahvistuskoodia takaisin käyttäjälle.Koodien lähettämisen pitäisi kuitenkin jo olla kunnossa.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 7. tammikuuta, 2021 21:27
Tägit
Signal WhatsApp tietoturva yksityisyys
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud