Kansainvälistä tarjousta: Xiaomin luureja tukevilla tarjouksilla

Kansainvälistä tarjousta: Xiaomin luureja tukevilla tarjouksilla
Jos ulkomailta tilaaminen kiinnostaa, nyt irtoaisi pariakin eri Xiaomin puhelinta, ihan Eurooppaan tarkoitettuina versioina, todella edullisesti.

Gearbest -verkkokauppa nappasi yli mukavasti hintaa pois tuotteiltaan, mutta luonnollisesti kansainvälisissä tilauksissa ongelmana ovat mahdolliset verot ja tullit.
Jos ulkomailta tilaus ei pelota, POCO X3 4G irtoaa nyt 194 eurolla, kun samaa tuotetta myydään Suomessa tällä hetkellä noin 260 eurolla.

Myös toinen Xiaomin puhelin, Xiaomi Redmi Note 9 Pro 4G on alennuksessa, hinnan ollessa tällä hetkellä 186 euroa. Note 9 Prota myydään Suomessa tätä kirjoittaessa noin 250 euron hintaan.

Molemmat puhelimet ovat EU-laturilla varustettuja ja toimitusten luvataan tapahtuvan parissa viikossa tilauksesta.

Tarjoukset löytyvät täältä:

POCO X3, 194 euroa

Redmi Note 9 Pro 4G, 186 euroa


POCO X3 4G


Redmi Note 9 Pro
Molemmat tarjoukset loppuvat lauantaina 27.11.2020 tai kun myyntierä on loppunut. Lisää Gearbestin Black Friday -tarjouksia löydät täältä. Muistathan, että osa tuotteista toimitetaan EU:n ulkopuolelta, jolloin niistä pitää maksaa verot ja mahdolliset tullit.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 27. marraskuuta, 2020 18:06
Tägit
Xiaomi Black Friday tarjoukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 1 kommentti
 • user_org (vahvistamaton)

  Lainaus: Kansainvälistä tarjousta: Xiaomin luureja tukevilla tarjouksilla
  Otsikon idea ?

  Lainaus: Jos ulkomailta tilaus ei pelota, POCO X3 4G irtoaa nyt 194 eurolla, kun samaa tuotetta myydään Suomessa tällä hetkellä noin 260 eurolla.
  Verkkokaupa.comissa ALV0 hinta n 200€, jutun linkissä ulkomaila yli 190€, kuinkapaljon, riippuu vähän millä kurssilla maksaa.

  Hintaero jää tulkinnanvaraiseksi, mutta toisessa Suomi maahantuoja ja tuki. En tiedä onko ohjelmistossa eroja, toimiiko kummassakin kaikki täkäläiset jutut.

  Jos etänä niin rahtikin taisi olla Verkkokauppa.comissa halvempi.

  28.11.2020 10:37 #1

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud