Nopeustestissä vastakkain iPhone 12 ja OnePlus 8T

Nopeustestissä vastakkain iPhone 12 ja OnePlus 8T
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on vuosia markkinoinut omia älypuhelimiaan nopeudella ja sulavuudella. Android-leiristä onkin vaikea löytää suorituskykyisempiä ja nopeammin toimivia laitteita kuin OnePlussan kyseisen vuoden uutuuslaitteet.

Applella kuitenkin tehot ovat vuosittain omassa kategoriassaan erityisen hyvin optimoidun käyttöjärjestelmän ja huippusuorituskykyisten piirien johdosta. Mutta miten näiden kahden valmistajan laitteet vertautuvat tänä vuonna toisiinsa nopeuden suhteen?
Android Authority on julkaissut videon heidän oman nopeustestin Speed Test G:llä tehdystä vertailusta Applen ja OnePlussan laitteiden välillä.

Kilpailu OnePlus 8T:n ja iPhone 12:n välillä on alussa jokseenkin tiukka, mutta lopulta ero kasvaa melkoisesti ja iPhonen voittomarginaali on peräti 15 sekuntia. OnePlussan tulos 1:18.8 ei ole kuitenkaan huono, sillä sen aika on nyt Android-puhelinten listan kärjessä.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 20. marraskuuta, 2020 18:02
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud