Päivän diili: Polar Unite -urheilukello vain 99 euroa - säästä 50 euroa

Päivän diili: Polar Unite -urheilukello vain 99 euroa - säästä 50 euroa
11.11. oli Singles' Day -tarjouspäivä, joka tosin alkoi jo heti maanantaina ja jatkuu pitkälti läpi tämän viikon. Kyseisenä päivänä nähtiin useita hyviä tarjouksia, jotka keräsimme listana tälle sivulle. Osa tarjouksista on edelleen voimassa, joista nostamme esille Polarin edullisen urheilukellon.

Polar Unite -urheilukelloa myydään nyt 99,11 eurolla, kun normaalisti kellon hinta on 149 euroa eli säästöä tulee noin 50 euroa.Unite -kello on kooltaan ja painoltaan pieni, mutta kestävä ja sopii vaikkapa uimiseen vedenkestävän rakenteen ansiosta. Kello kävi juuri Puhelinvertailun testissä, jossa totesimme sen olevan hyvä urheilukello aloitteleville urheilijoille ja liikkuville ihmisille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, mutta juoksijoille se ei ole paras vaihtoehto sisäänrakennetun GPS:n puutteen vuoksi.

Päivän diili
Tarjous löytyy Verkkokauppa.comista ja se on voimassa 15.11.2020 klo 23.59 asti. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 12. marraskuuta, 2020 14:23
Tägit
Singles Day tarjoukset urheilukello Polar Unite Polar
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud