Instagram haluaa, että katsot Kelat-videoita ja ostat kauppapaikalta - navigointipalkkiin muutoksia

Instagram haluaa, että katsot Kelat-videoita ja ostat kauppapaikalta - navigointipalkkiin muutoksia
Instagram tekee kotinäkymään ja sovelluksen käyttämiseen muutoksen, sillä navigointipalkki saa uudet painikkeet Kelat-videoiden ja Instagram-kaupan muodossa. Asiasta kerrotaan Facebookin blogissa.

Alareunan navigointipalkkiin ilmestyy piakkoin omat painikkeet Kelat-videoille sekä kauppapaikalle. Kelat-videot ovat Instagramin kopio TikTokin lyhyille videoille, kun taas kauppapaikka helpottaa erilaisten tuotteiden, kuten vaatteiden ostamista.Muutoksen myötä 'lisää uusi julkaisu' -painike sekä ilmoitukset -painike siirtyvät yläreunaan yksityisviestien vierelle.

Instagramin uusi näkymä navigoinnin osalta

Instagramin mukaan tämä on iso muutos hetkeen ja samalla tapa, jolla Instagram pysyy merkittävänä ja tuoreena käyttäjille. Blogikirjoituksessa myös kerrotaan, että Instagram jatkaa palautteen kuuntelua ja jatkaa sovelluksen parantamista. Tosin en tiedä, kuka tällaista muutosta halusi, ja Instagramin twiitti on kerännyt muutoksesta enimmäkseen negatiivista palautetta.

Hiljattain Instagram teki muutoksen fiidiin uusien ehdotusten muodossa.
Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 12. marraskuuta, 2020 21:01
Tägit
Instagram
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud