Google Kuvat muuttumassa osittain maksulliseksi

Google Kuvat muuttumassa osittain maksulliseksi
Maailman suosituin kuvapalvelu Google Kuvat on tuomassa lisää toiminnallisuuksia käyttäjille, jotka maksavat palvelusta.

Google Kuvien Android-sovellukseen on nyt lisätty uusia työkaluja kuvien muokkaukseen, jotka ovat käytettävissä ainoastaan Google One-kuukausimaksua maksaville käyttäjille.Kenties eniten kiinnostava lisäys uusista työkaluista on ns. Color Pop -työkalu, jolla voidaan tuoda kuvan etualalla oleva kohde paremmin esille. Googlen mukaan kyseinen toiminto on ilmainen niille käyttäjille ja kuville, joissa kuvassa on valmiina mukana myös syvyysinformaatiota. Muiden kuvien osalta työkalu vaatii voimassaolevan Google One -tilauksen.

Edullisin Google One -tilaus maksaa 2 euroa kuukaudessa, jolla saa uusien kuvatoimintojen lisäksi mm. 100 gigatavua tallennustilaa Googlen palveluihin (sama tallennustila on jaettu mm. Google Driven, Google Kuvien ja Gmailin kesken). Aiheesta uutisoi mm. XDA-Developers -sivusto.

Uusi ominaisuus ei ole vielä käytössä kaikilla sovellusta käyttävillä, mutta tulee jakeluun Google Kuvien v5.18 version myötä.

P.S. Google Kuvien ilmaisversiollakin puhelimelta saa vapautettua valtavan määrän tallennustilaa helposti.

Google on uudistanut Kuvat-sovellustaan isolla kädellä tänä vuonna muutenkin, viimeksi keväällä, kun Google Kuvien käyttöliittymää uusittiin isommin.

EDIT 12.11.2020: Nyt myös aiemmin ilmainen Google Kuvien tallennustila lopetetaan.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 9. marraskuuta, 2020 14:45
Tägit
Google Photos Google Kuvat Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud