Videolla: iPhone 12 ja iPhone 12 Pro pudotustestissä - Ceramic Shield selviää erinomaisesti

Videolla: iPhone 12 ja iPhone 12 Pro pudotustestissä - Ceramic Shield selviää erinomaisesti
Apple julkisti iPhone 12 -sarjan puhelimet pari viikkoa sitten ja näistä iPhone 12 sekä iPhone 12 Pro ovat jo myynnissä Suomessa. Yksi näiden laitteiden merkittävimmistä uudistuksista on Applen ja Corningin yhteistyössä kehitetty Ceramic Shield -materiaali, jota käytetään puhelimen suojana edessä.

Lasiin on yhdistetty nanokoon keraamisia kiteitä, jotka tekevät materiaalista kovemman kuin useimmat metallit. Applen mukaan se on myös neljä kertaa kestävämpi pudotusten suhteen kuin iPhone 11 -puhelimessa käytetty lasi.
Luonnollisesti tämä on väite on laitettu testiin YouTuben ihmeellisessä maailmassa erilaisten pudotustestien muodossa. Yksi tällainen video löytyy PhoneBuff-kanavalta.

Videolla puhelimet pudotetaan etupuoli edellä metrin korkeudelta betonilohkon päälle, josta näytöt selviävät ongelmitta. Tämän jälkeen puhelimet pudotetaan kymmenen kertaa etupuoli edellä tasaiselle teräspinnalle, josta näytöt selviävät ilman naarmuja. Lisäksi puhelimet selviävät vielä noin puolentoista metrin pudotuksen betonilohkon päälle.

Ceramic Shieldia käytetään vain puhelimien etupuolella, jonka myötä pudotustestissä puhelimien takapinnat ottivat enemmän osumaa.
Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 26. lokakuuta, 2020 13:39
Tägit
Apple iPhone 12 Pro Apple iPhone 12 Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud