OnePlus-perustaja vahvisti tiedot: Lähti yhtiöstä

OnePlus-perustaja vahvisti tiedot: Lähti yhtiöstä
OnePlussan kasvoina on toiminut koko yhtiön historian ajan Carl Pei, joka perusti yrityksen toimitusjohtaja Pete Laun kanssa. Aiemmin tällä viikolla sisäpiiritiedot kertoivat, että Pei on jättänyt yhtiön, ja nyt hän vahvisti tiedot.

Carl Pei on kertonut päätöksestään OnePlussan virallisessa keskustelufoorumissa. Kirjoituksessaan Pei kertoo, että on kiitollinen seitsemän vuoden taipaleesta, jossa pieni start-up nousi kamppailemaan isojen yhtiöiden lippulaivapuhelimia vastaan.Vain 24-vuotiaana OnePlussan perustanut Carl Pei siirtyy pois OnePlussan palveluksesta, tosin tässä vaiheessa tulevaisuuden suunnitelmista mainitaan vain vapaa-aika, ystävät ja perhe. Pienen paussin jälkeen Pei aikoo seurata sydäntään uusiin haasteisiin.

Pressitilaisuuksissa Carl Peitä tullaan varmasti jatkossa kaipaamaan, sillä hän puhuu toimitusjohtaja Lau:ta sujuvammin englantia. Nähtäväksi jää tuleeko Lau ottamaan yhä enemmän roolia yhtiön kasvoina vai palkataanko tähän uusi henkilö.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 16. lokakuuta, 2020 20:28
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud