OnePlussan perustaja jättää yhtiön

OnePlussan perustaja jättää yhtiön
Toinen OnePlussan perustajista on jättämässä yhtiön, seitsemän taipaleen vuoden jälkeen.

Carl Pei, joka perusti yhtiön vuonna 2013 Pete Laun kanssa, on jättänyt puhelinvalmistajan. TechCrunchin tietojen mukaan Pei on perustamassa uutta yhtiötä, jonka toimialasta ei tiedetä vielä mitään.OnePlus rynnisti aikoinaan markkinolle tuomalla yhtiön ensimmäisen älypuhelimen, OnePlus Onen myyntiin todella edullisesti, haastaen sen hetkiset Android-huippupuhelimet ominaisuuksillaan, mutta puolta halvemmalla hinnalla.

OnePlus on julkistamassa huomenna syksyn lippulaivamallinsa, OnePlus 8T:n.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 13. lokakuuta, 2020 14:19
Tägit
Nopeat OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud