Huhu: Apple joutui valitsemaan uudessa iPhonessa 5G:n ja 120 hertsin näytön väliltä

Huhu: Apple joutui valitsemaan uudessa iPhonessa 5G:n ja 120 hertsin näytön väliltä
Applen iPhone-julkistukset tapahtuvat huomenna järjestettävässä virtuaalisessa pressitilaisuudessa. Tulossa on todennäköisesti jälleen pari eri mallia, joiden nimestä ei ole vielä edes varmuutta.

Kenties iPhone 12 saa nimekseen iPhone 5G, sillä huhut ovat jo pitkään kertoneet, että Apple on saanut vihdoin iPhonen 5G-aikaan. 5G:n lisääminen iPhoneen ei kuitenkaan ole ollut aivan läpihuutojuttu, huhut kertovat.
Applella on jouduttu miettimään kompromissia, jossa vastakkain ovat 5G-yhteydet ja toisella puolella 120 hertsin näyttö, kertoo Twitterissä toimittaja Jon Prosser.

Hänen mukaansä Applen on täytynyt pitää huoli laitteen akkukestosta, jota suorittimien lisäksi vievät erityisesti korkean virkistystaajuuden näytöt sekä 5G-yhteydet. Apple on päättänyt Prosserin mukaan valita 5G-yhteydet, joita kaikki tietysti odottavatkin tässä vaiheessa iPhoneen.

Tämä kuitenkin tarkoittaisi Prosserin sisäpiirilähteiden mukaan, että iPhone ei saa vieläkään 120 hertsin näyttöä. Tosin tässä ei kerrota onko esimerkiksi 90 hertsin näyttö mahdollinen, vai onko maailman suosituimmassa – ja kalleimpiin kuuluvassa – mobiililaitteessa edelleen 60 hertsin näyttö. Se jää nähtäväksi huomenna.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 12. lokakuuta, 2020 19:16
Tägit
näyttö 120 Hz 5G Apple iPhone 12
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud