OnePlus julkaisi uuden Android 11 -esiversion OnePlus 8 -sarjan puhelimille

OnePlus julkaisi uuden Android 11 -esiversion OnePlus 8 -sarjan puhelimille
OnePlus on aiemmin tässä kuussa aloittanut avoimen beetan OxygenOS 11 -käyttöjärjestelmäversiolle. Käytännössä tämä tarkoittaa siis, että Android 11 -päivityksen sisältävä uusi käyttöjärjestelmä on saatavilla esiversiona kaikille OnePlus 8 ja 8 Pro -puhelimille.

Nyt yhtiö on julkaissut järjestyksessään toisen version tästä esiversiosta, joka on saatavilla kaikkien halukkaiden OnePlus 8 -laitteille. Päivitys sisältää läjän bugikorjauksia, parannuksia ja jopa uusia ominaisuuksia.
Muutoslokin mukaan uusista ominaisuuksista mainitaan Canvas-ominaisuus, joka käyttää hyväkseen aina päällä olevaa näyttöä. Se luo taustakuvasta automaattisesti rautalankamallin, joka näytetään ilman puhelimen herättämistä.

Canvas-ominaiuuden saa päälle puhelimen asetuksien taustakuvaosioista.

Korjauksia on tehty niin yleiseen vakauteen kuin yksityiskohtaisesti mm. Google Assistantin herättämiseen, widgettien toimintaan ja kelloon.

Lisäksi 5G:n toimintaa on optimoitu.

OxygenOS 11 uudistuksista ja avoimesta beetasta löytyy tietoa täältä.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 24. syyskuuta, 2020 18:38
Tägit
OxygenOS OnePlus 8 Pro OnePlus 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud