OnePlus muutti mallistoaan: Ei enää Pro-mallia, ainoastaan yksi huippuluuri

OnePlus muutti mallistoaan: Ei enää Pro-mallia, ainoastaan yksi huippuluuri
OnePlus sekoitti pakkaansa vuoden 2019 alkupuolella, kun se julkisti OnePlus 7 ja sen rinnalle "vieläkin paremman" OnePlus 7 Pro-mallin.

Jo tuolloin homma meni hieman epäselväksi, kun yhtiöllä oli tarjolla kalliimman pään kuluttajasegmenttiin kaksi mallia: "perus-huippumalli" sekä "Pro-huippumalli".Linja kuitenkin piti ja näimme 2019 syksyllä OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro -mallit ja vuoden 2020 keväällä puolestaan OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro -mallit.

Tänä kesänä OnePlus vihdoin laajensi valikoimaansa myös aivan tiukimman huipun ulkopuolelle ja lanseerasi OnePlus Nordin, joka arvostelussammekin todettiin loistavaksi tulokkaaksi 400 euron hintaluokkaan.

Kun tähän soppaan lisätään vielä kovasti huhuttu noin 200 euron OnePlus Clover, on valikoima jo varsin kattava.Nyt selkeyttä ilmeisesti ollaan hakemassa tipauttamalla tulevan OnePlus 8T-malliston yhteydessä sen Pro-malli kokonaan pois. Tähän viittaa sekin, että huhumylly on pyörinyt nimenomaan OnePlus 8T:n speksien ympärillä eikä mahdollisesta 8T Pro-mallista ole vihjattu missään mediassa tai vuodoissa.Ja nyt tälle on ilmeisesti saatu vahvistus: luotettavana pidetty vuotaja Max T on Twitterissä kertonut, että OnePlus 8T Pro-mallia ei ole tulossa lainkaan.

Tuleva OnePlussan mallisto olisi siis, mikäli huhuja uskoo, seuraavan kaltainen:
  • OnePlus 8T (julkaistaneen syys-lokakuun taitteessa), huippumalli
  • OnePlus Nord (julkaistu kesällä 2020), 400e hintataso

  • OnePlus "Clover" (huhut kertovat syksyn julkaisusta), noin 200 euroa


Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 7. syyskuuta, 2020 15:18
Tägit
Android OnePlus 8T OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud