Facebook testaa: käyttäjät alkavat nähdä Instagramin tarinoita

Facebook testaa: käyttäjät alkavat nähdä Instagramin tarinoita
Facebook testaa uutta ominaisuutta, jossa käyttäjät näkevät Instagramin suositut tarinat myös Facebook-sovelluksen puolelle.

Asian selvitys lähti liikkeelle Twitteristä, kun käyttäjä @ec_wife julkaisi kuvan ominaisuuteen liittyvistä säädöistä. Facebook vahvisti tiedon pian tämän jälkeen, kertoo Engadget.Kyseessä on tässä vaiheessa pienen porukan testi, joka Facebookin mukaan noudattaa kaikkia käyttäjien yksityisyysasetuksia. Facebook-käyttäjät voivat valita, haluavatko katsoa Instagramin tarinoita molemmissa sovelluksissa, ja Instagramin käyttäjät puolestaan voivat valita, näkyvätkö heidän tarinansa Facebookin puolella. Tietysti käyttäjien tulee myös linkittää Instagram- ja Facebook-tilinsä.Ainakin tässä vaiheessa ominaisuus vaatii molemmilta osapuolilta aktiivisen valinnan ottaa se käyttöön. Facebookin mukaan ominaisuutta testataan käyttäjien osajoukolla, minkä jälkeen kuunnellaan tarkasti palautetta.

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 5. syyskuuta, 2020 10:15
Tägit
Facebook Instagram
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud