Viikonlopun puhelintarjoukset: Galaxy S10 499 euroa, Honor 9X Lite 149 euroa, Motorola Edge 499 euroa ja muita

Viikonlopun puhelintarjoukset: Galaxy S10 499 euroa, Honor 9X Lite 149 euroa, Motorola Edge 499 euroa ja muita
Viikonlopulle löytyy useita puhelintarjouksia, joten kasasimme parhaimmat tarjoukset yhteen listaan. Tarjolla on alennettuun hintaan muun muassa Samsungin Galaxy S10, Honorin edullinen 9X Lite ja Motorolan erikoisempi Edge.

Samsungin viime vuoden Galaxy S10-lippulaivapuhelinta myydään nyt 499 eurolla, kun viime aikoina puhelinta on myyty 599 eurolla. Tämä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.Galaxy S10:n varustukseen kuuluu muun muassa 6,1-tuumainen Infinity-O-näyttö, laadukas rakenne, kolmoiskamera, 8 gigatavua käyttömuistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Toinen mielenkiintoinen tarjouksessa oleva Samsung-puhelin on Galaxy Note10 Lite, jonka hinta on tällä hetkellä 399 euroa.

Galaxy Note10 Liten keskeisin idea on tuoda S Pen -kynä edullisempaan hintaluokkaan. Lisäksi puhelin tarjoaa 6,7 tuuman Full HD+ -näytön sekä kolme takakameraa.

Lue myös: S Pen -kynän sisältävä Galaxy Note10 Lite -puhelin nyt vain 399 euroa.

128 gigatavun versio OnePlus 8 -puhelimesta lähtee nyt 599 eurolla eli hinta on laskenut satasella. Luonnollisesti sadan euron alennus tekee puhelimesta mielenkiintoisemman vaihtoehdon uuden OnePlus Nordin rinnalle, jonka hinnat alkavat 399 eurosta.

Motorolan Edge kävi juuri Puhelinvertailun arvostelussa, jossa todettiin puhelimen olevan parempi vaihtoehto, mikäli hinta laskee. Nyt hinta on laskenut satasella eli puhelinta myydään 499 eurolla. Tällä hintaa Edge on monelta osin mielenkiintoisempi vaihtoehto.

Motorolan puhelimista on myöskin tarjouksessa Moto G8 Power Lite, joka tarjoaa 129 eurolla muun muassa 5000 mAh akun.

Lue myös: Motorola julkaisi jälleen edullisen puhelimen: Moto G8 Power Lite tarjoaa 5000 mAh akun alle 200 eurolla.Honorin laitteista alennuksessa on puolestaan 9X Lite, jota myydään nyt 149 eurolla. Tällä hintaa saa 6,5 tuuman Full HD+ -resoluution näytön, 48 megapikselin pääkameran sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Poiminnat tarjouksista
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 31. heinäkuuta, 2020 16:02
Tägit
Samsung Galaxy S10 Motorola Edge OnePlus 8 Honor 9X tarjoukset Samsung Galaxy Note10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud