Paljastus: Samsungin tulevan Galaxy Note20:n Euroopan hinnat julki

Paljastus: Samsungin tulevan Galaxy Note20:n Euroopan hinnat julki
Kesä alkaa olla lopuillaan ja tämän tarkoittaa, että iso osa vuoden tärkeimmistä mobiilijulkaisuista on pian käsillä. Tulossa on uutuudet niin Googlelta kuin Appleltakin, mutta sitä ennen Samsungilla on esitellä uudet Note-älypuhelimet.

Tänäkin vuonna Note-sarjaan odottetaan useampia uusia huippupuhelimia. Vuodot ovat aiemmin paljastaneet, että osaan näistä malleista on tulossa mm. periskooppikamera, joka on tuttu tietysti alkuvuoden S20 Ultrasta.Nyt vuoto paljastaa puolestaan hintatietoja, ja erityisesti Euroopan laitehinnat. Ishan Agarwalin ja MySmartPricen julkaisemat tiedot kertovat, että Note20:n hinnat alkavat Euroopassa 999 eurosta.

Hinnat kipuavat aina huippumallin, 512 gigatavun Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, 1449 euroon. Jokseenkin odotetusti Note20:n rinnalla esitellään myös uudet Galaxy Buds Live -nappikuulokkeet noin 189 euron hintaan.

Hinnat voivat hieman vaihdella maittain riippuen arvonlisäverosta.

Kuulokkeiden lisäksi Samsung saattaa esitellä myös uuden sukupolven taittuvan älypuhelimen.

Samsungin Unpacked-tilaisuus järjestetään virtuaalisesti elokuun 5. päivä eli tasan viikon päästä ensi viikon keskiviikkona.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 29. heinäkuuta, 2020 19:58
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud