Qualcomm Quick Charge 5 tukee yli 100 watin latausta - 0-50 prosenttia 5 minuutin latauksella

Qualcomm Quick Charge 5 tukee yli 100 watin latausta - 0-50 prosenttia 5 minuutin latauksella
Qualcomm on julkaissut Quick Charge 5 -latausteknologian, joka tuo Android-mobiililaitteisiin entistä tehokkaampaa latausta.

Quick Charge 5 -latausteknologia tukee jopa yli 100 watin latausta, jolla saa ladattua 4500 mAh akun tyhjästä 50 prosenttiin vain 5 minuutin latauksella. Täyteen tällainen akku latautuu noin 15 minuutissa.Quick Charge 4 -teknologiaan verratessa uusin Quick Charge 5 on peräti 70 prosenttia tehokkaampi ja tarjoaa jopa 10 kertaa enemmän virtaa Quick Charge 1 -teknologiaan verratessa.

Qualcomm kuitenkin kertoo uusimman latausteknologian olevan jopa 10 astetta viileämpi kuin Quick Charge 4. Lisäksi uusi latausteknologia tukee erilaisia teknologioita, joilla laitteen akun käyttöikä pysyy parempana.

Quick Charge 5 on taaksepäin yhteensopiva kaikkien edellisten versioiden kanssa ja tukee USB Power Delivery -teknologiaa.

Nykyisillä Qualcommin piireillä Quick Charge 5 -teknologia on tuettuna Snapdragon 865 ja Snapdragon 865 Plus -piireillä. Ensimmäiset tällä teknologialla varustetut laitteet nähdään markkinoilla jo kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Lisätietoa aiheesta saa tästä.


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 28. heinäkuuta, 2020 16:18
Tägit
Qualcomm Quick Charge 4+ Quick Charge 4.0 Qualcomm Quick Charge Qualcomm Snapdragon 865
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud