Älypuhelimien näytöt vahvistuvat – Lasi kestää jo 2 metrin pudotuksenkin

Älypuhelimien näytöt vahvistuvat – Lasi kestää jo 2 metrin pudotuksenkin
Älypuhelimien kestävien lasinäyttöjen takaa löytyvä yhdysvaltalaisyhtiö Corning on esitellyt Gorilla Glass -tuoteperheeseen uuden jäsenen: Gorilla Glass Victuksen. Nimensä mukaisesti uuden lasin luvataan päihittävän kaikki muut markkinoilta löytyvät älypuhelimien näyttöjen suojalasit.

Lehdistötiedotteessaan Corning vertaa Gorilla Glass Victuksen ylivertaisia ominaisuuksia nimeltä mainitsemattomiin alumiinisilikaattilaseihin. Corningin mukaan Victus selviää kahden metrin pudotuksista, kun taas kilpailevat tuotteet hajoavat jo 0,8 metrin pudotuksissa. Lisäksi Victuksen naarmuuntumisenkestävyys on selvästi parempi kuin kilpailevissa laseissa.Corningin edellinen Gorilla Glass 6 -lasi kestää pudotuksi 1,6 metrin korkeudesta karkeille pinnoille. Uusi Victus kestää näin ollen pudotuksia 25 prosenttia korkeammalta eli korkeammalta kuin ihmisten keskipituus.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. heinäkuuta, 2020 6:19
Tägit
Corning Gorilla Glass 6 Corning Gorilla
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud