Edullisempi OnePlus Nord julkaistaan 21. heinäkuuta

Edullisempi OnePlus Nord julkaistaan 21. heinäkuuta
OnePlus on vahvistanut Nord -puhelimen julkaisun tapahtuvan 21. heinäkuuta lisätyn todellisuuden AR-tapahtumassa. Tapahtuma alkaa Suomen aikaa klo 17. Tapahtuman katsomista varten puhelimelle pitää ladata sovellus.

OnePlus on hiljalleen paljastellut tietoja Instagram-tilillä ja YouTubessa uutuudesta, jolla yhtiö kertoo palaavansa enemmän OnePlussan alkuaikoihin.Puhelimen hinnan kerrotaan pysyvän alle 500 eurossa kuitenkin tarjoten paljon kalliimmista puhelimista tuttuja ominaisuuksia. Luvassa on ainakin Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 5G-yhteydet ja todennäköisesti nopeampi 90 hertsin AMOLED-näyttö. Lisäksi etupuolelle on tulossa todennäköisesti kaksi kameraa ja taakse puolestaan neljä kameraa. OnePlus on vahvistanut pääkameran käyttävän optista kuvanvakainta (OIS).

Lisätietoa puhelimesta, ennakkotilaamisesta ja julkaisutapahtumasta saa tästä.

Lisäksi OnePlus aikoo samassa yhteydessä esitellä täysin langattomat OnePlus Buds -kuulokkeet.

OnePlus Nord julkaistu:Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 8. heinäkuuta, 2020 11:07
Tägit
OnePlus Nord OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud