HMD Global ostaa Valona Labsin toiminnot ja perustaa Tampereelle uuden T&K-yksikön

HMD Global ostaa Valona Labsin toiminnot ja perustaa Tampereelle uuden T&K-yksikön
Nokia-puhelimista vastaava HMD Global vahvistaa osaamistaan ostamalla Valona Labs -ohjelmistoyhtiön toiminnot ja perustamalla Tampereelle T&K-yksikön, joka keskittyy ohjelmistokehitykseen ja turvallisuusasioihin. HMD Global myös aloittaa välittömästi uusien ohjelmisto-osaajien rekrytoinnin.

Valona Labs -ohjelmistoyhtiön osaaminen keskittyy mobiili-, yrityskäyttö- ja kyberturva-aloihin. Tämän yritysoston myötä HMD Global vahvistaa asemaa älypuhelinten ohjelmisto- ja turvallisuuspäivitysten osalta.Tampereen uusi osaamiskeskus keskittyy ohjelmistokehitykseen, turvallisuuteen ja palveluihin, mikä edistää HMD Globalin siirtymistä puhtaasta laiteliiketoiminnasta laitteet ja palvelut yhdistävään liiketoimintamalliin.

Uutta osaamiskeskusta vetää Valona Labsin toimintaa Tampereella johtanut Ari Heikkinen. Lisäksi HMD Global aloittaa rekrytoinnin uusien ohjelmisto-osaajien osalta, jotka tulevat kehittämään muun muassa HMD Connect -roamingpalvelua, jonka avulla datayhteyksiä voi vaivattomasti käyttää kaikkialla maailmassa. HMD Connect esiteltiin yhdessä Nokia 8.3 5G-, Nokia 5.3-, Nokia 1.3- ja Nokia 5310-puhelimien kanssa aiemmin tänä vuonna.


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 2. heinäkuuta, 2020 13:45
Tägit
HMD Global yrityskaupat Tampere tietoturva
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud