WhatsAppiin tulossa näkyvä uudistus - betaversiossa jo kokeilussa

WhatsAppiin tulossa näkyvä uudistus - betaversiossa jo kokeilussa
WhatsApp testailee jatkuvasti uusia juttuja sovelluksensa käytettävyyden ja ominaisuuksien suhteen. Todennäköisimmin lopulliseen versioon tuotavat uudistukset saapuvat yleensä kuukautta, kahta ennen kokeiluun jo julkiseen WhatsAppin beta-versioon, jossa ominaisuudet hiotaan lopulliseen muottiinsa.

Nyt WhatsAppin uusimmasta beta-versiosta on havaittu varsin näkyvä, mutta pieni uudistus: sovellukseen saapuvat animoidut tarrat, aiempien kiinteiden tarrojen sekä GIF-animaatioiden kaveriksi.Uudistus on jo saatavilla WhatsAppin beta-versiossa sekä Androidilla että iPhonella. Uudistukset saapuivat Androidin beta-versioon versiosta v2.20.194.7 lähtien ja iPhonelle beta-versiosta v2.20.70.26 alkaen. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä WABetaInfo.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 25. kesäkuuta, 2020 20:22
Tägit
Nopeat WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud