OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta

OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta
OnePlus on jo muutamaan otteeseen vahvistanut, että siltä on tulossa uusi edullisempi älypuhelin. Nyt se julkaisi laitteen kiusoittelua varten oman Instagram-tilin.

Vuosi vuodelta OnePlussan älypuhelimet ovat kalliimpia, mutta nyt yhtiö palaa lähemmäs juuria, ainakin hinnan puolesta. Huhujen mukaan noin 300-400 euron hintainen laite julkaistaan ensi kuussa.Virallinen vahvistus edullisemmalle älypuhelimelle saatiin eilen, kun yhtiön toimitusjohtaja julkaisi tiedotteen OnePlussan virallisessa foorumissa. Samassa tiedotteessa oli myös linkki uuteen Instagram-tiliin, joka vaatii hyväksynnän.

Tilin nimi on "onepluslitezthing", jolla viitataan laitteen huhuttuihin nimiin. Syystä tai toisesta OnePlus ei ole lisännyt viimeisintä huhua, OnePlus Nord, listaan.

Instagram-tililtä paljastuu arvoituksia ja kuvia, joissa juhlitaan "uutta alkua" (#NewBeginnings). Arvoituksista on selvinnyt jo ainakin laitteen julkaisu, joka vahvistuu juuri ensi kuulle.

Uusimmasta arvoituksesta Instagram-kommentoijat ovat päätelleet, että nimi olisi Nord tai että numerolla haettaisiin heksadesimaalien avulla värikoodia siniselle värille.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 24. kesäkuuta, 2020 18:34
Tägit
OnePlus Z Nopeat OnePlus Nord
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud