OnePlus-perustajat kiusoittelevat jo tulevan OnePlus Z -puhelimen julkaisulla

OnePlus-perustajat kiusoittelevat jo tulevan OnePlus Z -puhelimen julkaisulla
OnePlus ei perinteisesti ole jaksanut pitää salaisuuksia kovinkaan visusti holvissa kaikkien ulottumattomissa. Useimmiten yhtiön julkaisuista kerrotaan jotain jo kuukausia etukäteen, vaikka lopulliset yksityiskohdat jätetäänkin julkistustilaisuuteen.

Kiinalaisyhtiö on jo vahvistanut, että se työstää edullisempaa, keskihintasarjan laitetta, jota huhuissa kutsutaan nimellä OnePlus Z.Aiempien tietojen mukaan julkaisu tapahtuisi heinäkuun 10. päivä ja hintaa laitteella olisi vain puolet yhtiön huippumalleista, eli kenties n. 300-400 euroa.

Nyt yhtiön perustajat Carl Pei ja Pete Lau ovat alkaneet "tiisaamaan" tulevan laitteen julkaisua Twitterisssä hashtagillä #NewBeginnings. Hashtagillä voidaan viitata siihen, että yhtiö kokeili konseptia vuosia sitten OnePlus X:llä, mutta sen seuraajaa ei koskaan julkaistu.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 22. kesäkuuta, 2020 18:28
Tägit
Nopeat OnePlus Nord
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud