Motorolan stylus-kynällä varustettu Moto G Pro -puhelin saapuu Suomeen 329 euron hinnalla

Motorolan stylus-kynällä varustettu Moto G Pro -puhelin saapuu Suomeen 329 euron hinnalla
Motorolalta nähdään jälleen uusi puhelin Suomen markkinoilla. Tällä kertaa kyseessä on Moto G Pro -puhelin, jonka erikoisuus on puhelin sisältä löytyvä stylus-kynä. Moto G Pro saapuu Suomeen 15. kesäkuuta 329 euron suositushinnalla.

Stylus-kynää voi käyttää vaikkapa valokuvien käsittelyyn, muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen ja kuvakaappausten ottamiseen. Puhelimen ohjelmistoon kuuluu esiasennettu Moto Note -sovellus, johon voi kirjoittaa muistiinpanoja. Muistiinpanojen tekeminen onnistuu jopa ilman puhelimen lukituksen avaamista.stylus-kynään pääsee käsiksi moto g pron pohjasta

Puhelimessa on 6,4 tuuman Max Vision -näyttö, joka toimii Full HD+ -resoluutiolla. Näytön yläkulmassa on reikä 16 megapikselin etukameralle (f/2.0, 1μm). Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, joka löytyy esimerkiksi Moto G8 Power -puhelimesta. Keskusmuistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa löytyy puolestaan 128 gigatavun verran. Tallennustilaa saa lisättyä 512 gigatavuun asti muistikortilla. Laitteen sisälle on laitettu 4000 mAh akku, joka tukee 10 watin latausta.

Moto G pro edestä ja takaa

Taakse on laitettu 48 megapikselin pääkamera (f/1.7, 1.6μm), joka hyödyntää Quad Pixel -teknologiaa eli sillä otetaan 12 megapikselin kuvia. Lisäksi taakse on laitettu 16 megapikselin toimintakamera (f/2.2, 2.0μm), jolla otetaan ultralaajakuvia 117° näkymällä sekä 2 megapikselin makrokamera.

Moto G Pro on varustettu Android 10 -käyttöjärjestelmällä ja se kuuluu Android One -ohjelmaan eli puhelin saa vähintään kahden vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään ja kolmen vuoden ajan päivityksiä tietoturvaan.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat USB-C, 3.5 mm:n kuulokeliitin, sormenjälkilukija, stereokaiuttimet, Bluetooth 5.0, NFC ja vettähylkivä rakenne.

Moto G Pro -puhelimen suositushinta on 329 euroa.

Lue myös:
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 26. toukokuuta, 2020 18:58
Tägit
Motorola Moto G Motorola stylus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud