Motorolan Edge+ -huippupuhelin tulee saamaan kaksi suurempaa päivitystä Android-käyttöjärjestelmään

Motorolan Edge+ -huippupuhelin tulee saamaan kaksi suurempaa päivitystä Android-käyttöjärjestelmään
Motorola julkaisi hiljattain Edge+ -huippupuhelimen sekä hieman edullisemman Edge -puhelimen. Ominaisuuksista ja hinnasta huolimatta Motorola lupasi Edge+ -puhelimen saavan vain yhden isomman käyttöjärjestelmäpäivityksen eli Android 11 -version, jonka myötä kiinnostus tuoretta lippulaivapuhelinta kohtaan laantuivat monien osalta.

Nyt kuitenkin Motorola hieman parantaa asemiaan, sillä yhtiö lupaa Edge+ -puhelimen saavan vähintään kaksi suurempaa Android-käyttöjärjestelmäpäivitystä. Eli puhelin tulee siis saamaan Android 11 -version sekä Android 12 -version.Edge+ sekä Edge saapuvat myyntiin Suomessa 15.5.2020 alkaen. Edge+:n hinta on 1099 euroa ja Edgen hinta on 599 euroa.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 13. toukokuuta, 2020 14:41
Tägit
Motorola Motorola Edge+ Android Android 11 päivitys
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud