OnePlussalta tulossa hurja laturi

OnePlussalta tulossa hurja laturi
OnePlus on juuri hyväksyttänyt tulevan langallisen laturimallinsa Saksassa, kertovat TUV Rheinland -sertifioijan dokumentit. Uusi laturi nykäisee ennestäänkin huikean nopean OnePlussan latauksen aivan uudelle tasolle.

Viime vuonna yhtiö esitteli nykyisen 30W laturin OnePlus 7 Pron julkistuksen yhteydessä, mutta nyt sertifikaatin saanut laturi tarjoaakin jo hurjat 65W tehoa. Nykyinenkin laturi täyttää esimerkiksi uuden OnePlus 8 Pron akun reilusti yli 50% tasoon jo puolessa tunnissa.Käytännössä uusi laturi on todennäköisesti sen emoyhtiön Oppon viime vuonna esittelemän 65W laturin sisarmalli, sillä yhtiöt käyttävät käytännössä identtistä pikalatustekniikkaa puhelimissaan. Aiheesta uutisoi mm. AndroidCenrtal.

Uutta laturia voitaneen odotella syksyllä julkaistaviin OnePlus 8T-malleihin.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 8. toukokuuta, 2020 20:57
Tägit
OnePlus Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • Viltsu17

  Lainaus: Nykyinenkin laturi täyttää esimerkiksi uuden OnePlus 9 Pron akun reilusti yli 50% tasoon jo puolessa tunnissa. Pitäisi varmaan olla OnePlus 8 Pro?

  8.5.2020 21:13 #1

 • dRD

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Viltsu17: Lainaus: Nykyinenkin laturi täyttää esimerkiksi uuden OnePlus 9 Pron akun reilusti yli 50% tasoon jo puolessa tunnissa. Pitäisi varmaan olla OnePlus 8 Pro? Hyvä bongaus. Korjattu.

  8.5.2020 22:03 #2

 • jkij

  Xiaomin Black Shark 3 65w laturi ja on jo myynnissä!!!

  10.5.2020 23:50 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud