Jolla julkaisi Sailfish OS Rokua -päivityksen

Jolla julkaisi Sailfish OS Rokua -päivityksen
Jolla on julkaissut uuden Rokua -päivityksen (versio 3.3.0) Sailfish OS -käyttöjärjestelmään. Päivitys sisältää paljon päivityksiä koodiin ja muuhun vastaavaan, jotka eivät suoraan näy peruskäyttäjälle. Näistä saa tietoa lukemalla Jollan blogikirjoituksen.

Päivitys kuitenkin sisältää muutamia käyttäjille näkyviä asioita. Päivityksen mukana saapuu muun muassa uudet sääkuvakkeet, Nextcloud-pilvipalvelut, EAP-TLS-tuki, parannuksia kamerasovellukseen, NFC-yhteys Xperia X:lle, parannuksia aloitusnäkymän nopeuteen ja parannuksia tietoturvaan. Kaikki uudistukset voi katsoa tästä.Sailfish -käyttöjärjestelmän voi tällä hetkellä asentaa Sonyn Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia XA2, Xperia XA2 Plus, Xperia XA2 Ultra ja Xperia X -puhelimille sekä Gemini PDA:lle. Uuden päivityksen myötä Jolla tarjoaa käyttöjärjestelmää näille puhelimille alennettuun hintaan rajoitetun ajan.

Lue myös:Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 29. huhtikuuta, 2020 19:17
Tägit
Jolla Sailfish päivitys mobiilikäyttöjärjestelmä
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • karmakameli

  Kuinkahan paljon jollalla on käyttäjiä? Oma jolla c on ollut kaapissa jo tovin. Nyt käynnistin ja tuli teksti, jossa mainittiin päivityksiä olevan saatavilla, 43 kuukautta sitten. Positiivisena puolena voi sanoa että akkua oli vielä 81%.
  Järjestelmäpäivityskin löytyi: 2.0.5.6 ("Haapajoki").

  4.5.2020 08:18 #1

 • Jyk

  Ei varmaankaan kovin paljoa, jos jotain pitää veikata.

  4.5.2020 15:56 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud