Android 10 on nyt saatavilla Nokia 2.3:lle

Android 10 on nyt saatavilla Nokia 2.3:lle
Nokia-puhelimista vastaava HMD Global on viimeinkin saanut Android 10 -päivityksen valmiiksi edulliselle Nokia 2.3:lle, joka esiteltiin viime vuoden lopulla. Päivityksen jakelu on aloitettu useissa maissa, joihin myös Suomi lukeutuu.

Android 10:n myötä Nokia 2.3 saa muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, paremmat ominaisuudet tietoturvan hallintaan, paremman elenavigoinnin sekä uuden Googlen tietoturvapäivityksen.Android 10 -käyttöjärjestelmä on nyt saapunut useille Nokia-puhelimille, joiden joukkoon kuuluvat muun muassa Nokia 3.2, Nokia 7.2 sekä Nokia 2.2. Kaikki Nokian puhelimet, jotka saavat Android 10 -päivitykset voit katsoa tästä.Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 22. huhtikuuta, 2020 16:16
Tägit
Nokia Nokia 2.3 Android 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud