Honor tuo 9X Lite -puhelimen ja Magic Earbuds - kuulokkeet myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Honor tuo 9X Lite -puhelimen ja Magic Earbuds - kuulokkeet myyntiin Suomessa
Älylaitevalmistaja Honor on julkistanut 9X Lite -älypuhelimen, joka saapuu myyntiin Suomessa Honor-jälleenmyyjille 14. toukokuuta. Lisäksi Honor tuo myyntiin aiemmin tänä vuonna julkistetut Magic Earbuds -kuulokkeet.

Honor 9X Lite on varustettu 6,5 tuuman Full HD+ -resoluution näytöllä, jonka näyttöloveen on sijoitettu 16 megapikselin etukamera. Taakse on puolestaan sijoitettu 48 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Laitteen sisälle on laitettu Kirin 710 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa muistikorttipaikalla varustettuna sekä 3750 mAh akku.

Laitteessa on myös USB-C -liitäntä, kuulokeliitäntä sekä sormenjälkilukija. Puhelimen värivaihtoehdot ovat Emerald Green ja Midnight Black. Käyttöjärjestelmän osalta laitteessa on Android 9 Pie, mutta Googlen palvelut löytyvät puhelimesta esiasennettuna.

"Honorin tuotesuunnittelussa halutaan vastata kuluttajien tarpeisiin myös muotoilun osalta ja uutuusväri Emerald Green onkin kevään halutuin väri. 9X Lite on suunniteltu niille, jotka haluavat edullisella hintalapulla varustetun tehokkaan puhelimen", Honorin Suomen maajohtaja Hugo Hu kertoo.



Honor 9X Liten hinta on 199 euroa ja sen myynti aloitetaan 14. toukokuuta. Tätä ennen puhelinta saa ennakkotilattua 30. huhtikuuta alkaen. Kampanjan aikana puhelimen ostaneet saavat kaupan päälle Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen. Lisätietoa kampanjasta saa tästä.

Edullinen Honor 9x lite mustassa värissä

Honor Magic Earbuds -kuulokkeet puolestaan maksavat 129 euroa ja tulevat saataville toukokuun aikana Pearl White- ja Robin Egg Blue -väreissä.

Magic Earbuds -kuulokkeet tarjoavat aktiivisen taustamelun vaimennuksen kolmen mikrofonin avulla. Kuulokkeissa on 10 millimetrin elementti, jonka luvataan tarjoavan erinomaisen basson kuuluvuuden.

Kuulokkeiden luvataan tarjoavan 3,5 tunnin jatkuvan musiikin toistoa. Kuulokkeita ladataan kotelon avulla. Koteloa puolestaan ladataan USB-C -liitännän avulla. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.0.

Magic Earbuds valkoisessa värissä
Magic Earbuds robin egg blue värissä

Lue myös:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.