Huawei tuomassa seuraavaan huippupuhelimeen erikoisen "kosketusrenkaan"?

Huawei tuomassa seuraavaan huippupuhelimeen erikoisen kosketusrenkaan?
Huawein viime kesällä jätetty patenttihakemus voi paljastaa uuden ominaisuuden tulevasta Mate 40 -huippupuhelimesta. Nyt hyväksytty patentti sisältää kamerajärjestelmää ympäröivän kosketusherkän renkaan, jolla pystyy ohjaamaan puhelinta.

Hollantilaissivusto LetsGoDigitalin paljastama patentti sisältää kuvia ja ominaisuuden mahdollistavia toimintoja. Mate 40 -laitteen neloiskameran ympäröimä kosketusrengas mahdollistaa ilmoitukset ja interaktiivisuuden.Sen avulla voi esimerkiksi zoomata kameraa, lukea tekstiviestin, vastata puheluun, muuttaa äänenvoimakkuutta tai tarkistaa kellon ajan.

Tietystikään tämä patentti ei täysin vahvista, että Huawei tuo ominaisuudet tulevaa Mate 40:een tai sisarmalli Mate 40 Pro:hon, joten jäämme odottamaan lisää vuotoja sekä lopullista julkistusta.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 24. maaliskuuta, 2020 18:55
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud