Elisan 5G-verkko toimii nyt Raumalla

Elisan 5G-verkko toimii nyt Raumalla
Elisa jatkaa 5G-verkon vahvaa ja nopeaa laajentamista, sillä Rauma on jo 17. Elisan 5G-verkon omaava paikkakunta. Perinteisen mobiiliyhteyden lisäksi 5G:tä voi käyttää myös kotona kiinteän yhteyden korvaajana Elisa 5G Kotinetin muodossa.

"Elisa 5G Kotinetti on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi silloin kun kuituyhteyttä ei ole jostain syystä saatavilla tai 4G-verkko ei riitä palvelemaan koko perheen tarpeita. 5G-verkko mahdollistaa jopa gigan yhteyden perheenjäsenten käyttöön", Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen sanoo.Elisan 5G-verkko kattaa Rauman keskustan ja Vanhan Rauman alueen, sekä muun muassa Tarvonsaaren, Nummen, Kompin, Pidesluodon, Syvärauman, Kappelinhuhdan ja Pikku-Kinnon alueet. Kevään aikana verkko laajenee miltei koko Rauman alueelle.

Elisan 5G-verkko Raumalla maaliskuussa 2020:
Elisan 5G-verkko Raumalla maaliskuussa 2020

Kuluttajien lisäksi Elisan 5G-verkosta pääsevät nauttimaan yritykset.

"Rauman alueella on paljon teollisuuden yrityksiä, jotka hyötyvät vaikkapa 5G:n mahdollistamista privaattiverkkoratkaisuista. 5G tuo erilaiset etäohjausta-, -monitorointia sekä IoT:ta hyödyntävät ratkaisut osaksi kaiken kokoisten yritysten arkipäivää", Laukkanen jatkaa.

Elisa on avannut 5G-verkkoja tähän mennessä Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun, Turkuun, Kuopioon, Poriin, Kouvolaan, Vaasaan, Seinäjoelle, Kuusamoon, Joensuuhun, Raisioon ja Raumalle.

Elisan kuuluvuuskartan näet tästä.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 24. maaliskuuta, 2020 12:57
Tägit
Elisa 5G 5G Kotinetti
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud