iPhone 9 saa kaverikseen isomman mallin – Suorituskykykin on huippuluokkaa

iPhone 9 saa kaverikseen isomman mallin – Suorituskykykin on huippuluokkaa
iOS 14 -käyttöjärjestelmän koodista tehtyjen löytöjen perusteella 9to5mac-sivusto spekuloi, että Apple saattaisi julkista lähiaikoina niin sanotun iPhone 9:n lisäksi kookkaamman iPhone 9 Plussan. Aiemmin iPhone 9:stä on puhuttu myös iPhone SE2:na eli uutena halvemman hintaluokan iPhonena.

iPhone 9 tulee näillä näkymin olemaan kooltaan 4,7 tuumaa ja muotoilu on lainattu iPhone 8:sta. Nyt havaittu iPhone 9 Plus on vuorostaan kooltaan 5,5-tuumainen ja sen muotoilullisena esikuvana on toiminut iPhone 8 Plus. Molemmissa puhelimissa käytetään Touch ID -sormenjälkilukijaa uudemman Face ID:n sijaan. Puhelimien suorituskyky on kuitenkin huipputasoa, sillä 9to5macin mukaan molemmissa on uusi A13 Bionic -piiri.Samaa A13 Bionic -piiriä käytetään iPhone 11 -sukupolven puhelimissa.

Applen odotetaan esittelevän uudet iPhonet vielä tänä keväänä, vaikka koronavirus voikin tietysti sotkea suunnitelmia. Apple valmistautuu myös uusien iPad Pro -tablettien julkaisuun.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 17. maaliskuuta, 2020 6:14
Tägit
Apple iPhone SE2 Apple iPhone SE Apple iPhone 12 Apple iPhone 11 Pro Max Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Apple iPhone Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Pena666 (vahvistamaton)

    Hei 👋 olen pena ja haluaisin aifounin. Mistä sellaisia saa?

    19.3.2020 11:41 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud