Apple valmistautuu AR-laseihin – iOS:n seuraavaan versioon tulossa uusi AR-sovellus

Apple valmistautuu AR-laseihin – iOS:n seuraavaan versioon tulossa uusi AR-sovellus
Apple kehittää uutta laajennettua todellisuutta hyödyntävää sovellusta osana iOS 14:n kehitystyötä. 9to5macin koodihavintojen mukaan Gobi-niminen sovellus voisi auttaa esimerkiksi myymälöissä asiointia.

Gobin taustalla on QR-tyyliseen skannaukseen perustuva sijainnin määritys, minkä avulla käyttäjällä voidaan tarjota ympärillä olevien tuotteiden tietoja suoraan puhelimen näytölle. Näytöllä voi lukea esimerkiksi tuotteen teknisiä tietoja sekä hintaan ja saatavuuteen liittyvää informaatiota. Yhtä hyvin käyttäjä voisi verrata tuotetta johonkin kilpailevaan malliin. Apple kehittää myös työkaluja, joiden avulla kolmannet osapuolet pääsevät hyödyntämään vastaavaa käyttökokemusta.9to5macin tietojen mukaan Apple aikoisi sisällyttää Gobiin liittyviä ratkaisuja myös myöhemmin julkaistaviin AR-laseihin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. maaliskuuta, 2020 18:28
Tägit
iOS 14 laajennettu todellisuus Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud