Videolla – Katso parissa minuutissa mistä Galaxy S20:stä ja Galaxy Z Flipistä on kyse

Videolla – Katso parissa minuutissa mistä Galaxy S20:stä ja Galaxy Z Flipistä on kyse
Jos menit eilen aikaisin nukkumaan ja eiliset Galaxy S20- ja Galaxy Z Flip -julkistukset jäivät välistä, niin alla olevat videot auttavat pääsemään nopeasti kärryille mistä Samsungin uusista puhelimista on käytännössä kyse.

Samsung on julkissut esittelyvideot vain Galaxy S20 Ultrasta ja Galaxy Z Flipistä. Lukemalla eilisen Galaxy S20 -julkaisu-uutisen, huomaat etteivät kaikki Ultran tekniset yksityiskohdat ole osa Galaxy S20:tä tai Galaxy S20+:aa.Jos haluat katsoa eilisen tilaisuuden tallenteen, se onnistuu täältä.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. helmikuuta, 2020 6:15
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy S20+ Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud