WhatsAppin tuki päättyi miljoonissa puhelimissa – Nyt voit joutua vaihtamaan uudempaan puhelimeen

WhatsAppin tuki päättyi miljoonissa puhelimissa – Nyt voit joutua vaihtamaan uudempaan puhelimeen
Huippusuositun pikaviestipalvelu WhatsAppin ohjelmistotuessa on tapahtunut muutoksia helmikuun alkamisen myötä. WhatsApp tukee enää Android 4.0.3:a sekä iOS 9:ää tai näitä uudempia ohjelmistoversioita. Lisäksi sovellus tukee valikoituja KaiOS 2.5.1 -pohjaisia puhelimia.

Mikäli puhelimeesi ei saa iOS 8:aa tai Android 2.3.7:ää uudempaa versioita, niin WhatsAppin toiminnan varmistaminen voi vaatia uuden puhelimen hankkimista. WhatsAppin toiminta ei lopu kuin seinään vanhoilla käyttöjärjestelmäversioilla 1. helmikuuta 2020, mutta ohjelmaa ei enää päivitetä tuon jälkeen, joten et saa uusimpia ominaisuuksia eikä tietoturvastakaan ole sen jälkeen takeita. WhatsApp ei myöskään salli uusien tilien luomista tai tilille kirjautumisen vahvistamista edellä mainituilla käyttöjärjestelmillä.Vuosikymmenen vaihtumisen myötä WhatsApp lopetti Windows-puhelimien tuen kokonaan.

Jos haluat siirtää tiedot vanhasta puhelimesta toiseen, katso Puhelinvertailu.comin opas aiheesta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. helmikuuta, 2020 10:47
Tägit
WhatsApp Android iOS 8 iOS 9 pikaviestin
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud