Pokemon Gon pitkään kaivattu pelitila on julkaistu!

Pokemon Gon pitkään kaivattu pelitila on julkaistu!
Niantic on lupaustensa mukaisesti lisännyt Pokemon Go -mobiilipeliin uuden Go Battle League -pelitilan, jonka avulla pokémon-kouluttajat voivat pelata toisiaan vastaan ympäri maailman.

Uusi pelitila lanseerataan ennakkokauden voimin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Go Battle League on rakennettu nykyisen trendin mukaan määräajoin käynnistyvien kausien ympärille. Ennakkokausi on nimensä mukaisesti ennen varsinaista kautta käynnistyvä kausi, mistä kerättyä dataa Niantic aikoo käyttää pelitilan optimointiin. Näin varsinaiset pelikaudet ovat mahdollisimman tasapuolisia kaikille pelaajille.Liiga kietoutuu kolmen aliliigan ympärille. Kussakin aliliigassa pelaaminen on hieman erilaista, jolloin pelaajan omaksumalla yhdellä menestystaktiikalla ei potkita kovinkaan pitkälle. Aliliigojen nimet ovat Great League, Ultra League ja Master League. Kiertävä liigajärjestelmä käynnistyy ennakkokaudella Great Leaguella ja Ultra League käynnistyy 10. helmikuuta. Master Leaguen vuoro koittaa 24. helmikuuta.

Lisätietoa Go Battle Leaguesta löytyy täältä. Pelitila on otettu käyttöön porrastetusti, joten se ei välttämättä toimi vielä kaikilla.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. tammikuuta, 2020 17:57
Tägit
Pokemon Go Go Battle League Niantic Labs mobiilipelit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud