iPhonen omistajille luvassa suklaata? Apple ei ehkä karsi tuettujen puhelimien listaa

iPhonen omistajille luvassa suklaata? Apple ei ehkä karsi tuettujen puhelimien listaa
Apple ja Google julkaisevat mobiilikäyttöjärjestelmistään uudet versiot vuosittain, joten uusien versioiden yhteensopivuus vanhojen laitteiden kanssa on ikuinen puheenaihe.

Mikäli omistat iOS 13 -yhteensopivan puhelimen, saattaa sinulla olla ensi syksynä syytä juhlaan. Ranskalaisen iPhonesoftin mukaan tänä vuonna ilmestyvä iOS 14 on nimittäin yhteensopiva kaikkien iOS 13 -laitteiden kanssa. Mikäli tieto pitää paikkansa, tulisi iOS 14 esimerkiksi vuonna 2016 ilmestyneeseen iPhone SE:hen sekä vuonna 2015 julkistettuihin iPhone 6S -puhelimiin.Edellä mainitut laitteet ovat kuitenkin iPhonesoftin mukaan pudotusuhan alla. Niiden tuen sanotaan riippuvan iOS 14:n tulevien kuukausien kehityksestä.

On vaikea sanoa kuinka vakuuttaviin lähteisiin iPhonesoft perustaa tietonsa. Edellä mainitut tiedot olisi ollut helppo päätellä itsekin Applen päivityshistoriaa katsomalla – tuettujen laitteiden lista kun yleensä harvenee vanhemmasta päästä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. tammikuuta, 2020 6:27
Tägit
Apple iOS 13 iOS 14 Apple iPhone Apple iPhone 6s Apple iPhone 6S Plus Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Plus Apple iPhone 8 Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone SE Apple iPhone 11 Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro Max Apple iPhone X Apple iPhone Xr Apple iPhone XS Apple iPhone Xs Max
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud