Vuoto paljastaa uudet langattomat Galaxy Buds+ -nappikuulokkeet

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa uudet langattomat Galaxy Buds+ -nappikuulokkeet
Langattomia kuulokkeita on ollut jo vuosien ajan ja itseasiassa jopa täysin langattomia nappikuulokkeita on ollut ainakin vuodesta 2015 lähtien.

2016 julkaistujen ensimmäisten AirPodsien ja kuulokeliittimen poistamisen yleistyminen ovat kasvattaneet langattomien kuulokkeiden markkinat, erityisesti nappikuulokkeiden osalta, aivan uudelle tasolle.

Jo ennen AirPodsien julkaisua Samsungilla oli omansa, Gear IconX, mutta viime vuonna niiden kolmas versio pääsi Galaxy-brändin alle ja nosti siten profiiliaan melkoisesti.

Galaxy Budsit ovatkin erittäin laadukkaat langattomat kuulokkeet, joiden äänentoisto oli melkoisesti edellä Applen AirPods -kuulokkeita. Tämän jälkeen Apple on kuitenkin julkaissut paremmalla äänentoistolla ja erityisesti taustamelun vaimennuksella varustetut AirPods Pro -kuulokkeet, joihin Samsungilta odotetaan pian vastausta.

Nyt MySmartPrice on vuotanut verkkoon kuvia seuraavista Galaxy Buds -kuulokkeista. Niiden nimi on väitetysti Galaxy Buds+ ja ne muistuttavat edeltäjiänsä melkoisesti.



Itseasiassa ulkoisesti kuulokkeissa ei ole juuri muuttunut mikään. Myöskään ominaisuuksiin ei ole lisätty taustamelun vaimennusta, joten kyseessä ei ole suora kilpailija AirPods Pro -kuulokkeille. Kenties tulossa on jossain vaiheessa myös Pro-mallit Galaxy Budseista.

Akkukesto on kuitenkin kasvanut suuremman akun myötä (85mAh vs 58mAh) ja puhelinsoittojen äänenlaatua on petrattu, kiitos uusien mikrofonien.

MySmartPrice on saanut käsiinsä oheisen kuvan lisäksi kuvat myös valkoisista ja sinisistä versiosta. Kaikki kolme julkaistaan todennäköisesti helmikuun 11. päivä San Franciscossa yhdessä Galaxy S20 -laitteiden kanssa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.