Kuvavuoto – Tältä näyttää Samsungin Galaxy S20 Plus

Kuvavuoto – Tältä näyttää Samsungin Galaxy S20 Plus
Samsungin on määrä esitellä helmikuun 11. päivän Unpacked-tapahtumassa uuden sukupolven Galaxy S -lippulaivan. Toisin kuin voisi kuvitella, luvassa ei ole Galaxy S11:tä vaan Samsung hyppää suoraan Galaxy S20 -nimeen.

XDA-Developers sivusto on saanut käsiinsä kuvia julkistettavasta puhelimesta, tarkemmin sanottuna Galaxy S20+:stä, joka on siis tulevan lippulaivan hieman kookkaampi sisarmalli. Samalla siitä puuttuu joitain teknisiä ominaisuuksia, joita löytyy esimerkiksi Galaxy S20:stä ja Galaxy S20 Ultrasta. Se on siis kolmikon "perusmalli".Galaxy S10:een verrattuna huomiota eniten herättävä muutos on neljän kameran systeemin ilmestyminen puhelimen takapuolelle. Kameroiden kanssa samassa läjässä ovat myös salama sekä mikrofoniaukko. Etupuolella Samsung taas on hyödyntänyt Infinity-O-tyylistä näyttöä, jossa näyttöön on puhkaistu pieni reikä etukameraa varten. Muutoin puhelimen etupuoli on kauttaaltaan näytön peitossa.

Galaxy S20 -mallisto tulee myyntiin markkina-alueesta riippuen 4G- tai 5G-yhteyksillä varustettuna. Vaihtelua on myös järjestelmäpiirivalinnoissa, esimerkiksi Yhdysvalloissa myytäneen Qualcomm Snapdragon 865 -piiriä käyttäviä puhelimia, kun Euroopassa markkinoilla on oletettavasti Exynos 990:aan perustuvat puhelimet.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. tammikuuta, 2020 5:52
Tägit
Android 10 Android Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy S20 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud