Samsung esittelee uudet Galaxy S-sarjan puhelimet 11. helmikuuta

Samsung esittelee uudet Galaxy S-sarjan puhelimet 11. helmikuuta
Samsung on vahvistanut järjestävänsä julkistustilaisuuden 11. helmikuuta 2020. Tilaisuuden anniksi on luvassa uusia Galaxy S-sarjan puhelimia sekä mahdollisesti uusi taittuvalla näytöllä varustettu Galaxy Fold.

Vuoden 2019 Galaxy S10 -sarjaan kuului kolme mallia ja pitkälti saman odotetaan tapahtuvan myös tänä vuonna. Tämän vuoden S-sarjan nimi saattaa kuitenkin hypätä numeroissa jopa kahteenkymmeneen saakka eli tulevia Galaxy-puhelimia kutsutaan mahdollisesti Galaxy S20 -nimellä. Lisänimenä puhelimissa nähdään mahdollisesti Plus (+) ja Ultra.



Tulevat huippupuhelimet ovat olleet jo muutaman viikon ajan vuotojen ja huhujen kohteena. Näiden huhujen perusteella puhelimien näyttöjen reunat kapenevat entisestään ja etukamera on reikänä näytössä. Tätä keskellä olevaa reikää käytetään jo julkistetuissa Galaxy A51 ja Galaxy A71 -puhelimissa sekä Galaxy S10 Lite ja Galaxy Note10 Lite -puhelimissa.

Lisäksi virkistystaajuuden odotetaan kasvavan jopa 120 Hz asti ja Ultra-mallissa saatetaan nähdä jopa 5000 mAh akku. Tietenkin kamerat saavat myös parannusta.

Huhujen kohteena on ollut myös simpukkaälypuhelin, josta hiljattain vuosi kuvia. Uuden Foldin julkaisun odotetaan myös tapahtuvan tässä samassa tilaisuudessa.

Samsungin Unpacked-tilaisuus järjestetään San Franciscossa 11. helmikuuta 2020. Tilaisuutta voi seurata Samsungin sivujen välityksellä.



Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 5. tammikuuta, 2020 12:06
Tägit
Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S11e Samsung Galaxy S11 Plus Samsung Galaxy S11 Samsung Galaxy S Unpacked Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud