Ensi vuonna ei ehkä tulekaan Galaxy S11? Samsung pistää nimet uusiksi

Ensi vuonna ei ehkä tulekaan Galaxy S11? Samsung pistää nimet uusiksi
Kohta koittaa uusi vuosi ja uudet kujeet. Samsung aikoo ilmeisesti ottaa kaiken ilon irti alkavasta uudesta vuosikymmenestä, sillä seuraavan sukupolven Galaxy S -puhelin ei ehkä olekaan loogisesti Galaxy S11 vaan se voidaan nimetä vuoden 2020 kunniaksi Galaxy S20:ksi.

Nimeämistyylin muutoksella Samsung saattaa haluta viestiä kuluttajille, että puhelimessa on otettu teknisesti isoja harppauksia eteenpäin, minkä takia mallinimen muuttaminen vain yhdellä numerolla ei ole tarpeeksi. Mallinimen synkronoiminen vuosinumeroinnin kanssa voi myös auttaa kuluttajia pysymään malliston uudistumisen perässä.Taustalla voi olla jotakin muuta, sillä esimerkiksi Huawei hyppäsi myös P10:stä P20:een omassa mallistossaan.

Uusimman huhun taustalla on Twitterissä @IceUniverse-nimimerkillä kirjoittava henkilö, jolta on kuultu aiemmin paikkansapitäviä huhuja. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää onko tuorein väittämä totta vai tarua, joten terve skeptismi voi olla paikallaan.Katso myös:
Samsung Galaxy S11, Note10 Lite, Galaxy A91 ja Galaxy A71 huhut: kuvat, tekniset tiedot ja ominaisuudet.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. joulukuuta, 2019 6:07
Tägit
Samsung Galaxy S10E Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S11 Plus Samsung Galaxy S11 Samsung Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S11e Samsung Galaxy -sarja
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud