Parhaat puhelimet alle 500 euroa (talvi 2019 - 2020)

Parhaat puhelimet alle 500 euroa (talvi 2019 - 2020)
Jos alle 300 euron hintaluokka on kilpailtu, niin sitä on myös 300 - 500 euron hintaluokka. Varsinkin tämän hintatason yläpään laitteista löytyy jo useita sellaisia laitteita, jotka pärjäävät ominaisuuksien suhteen ihan kärkipään laitteille.

Vaihtoehtoja siis löytyy ja tämähän on erinomainen asia kuluttajan kannalta. 500 euroa on tietenkin paljon rahaa puhelimesta, mutta tällä summalla saa erittäin hyvin vastinetta.Tässä artikkelissa käydään läpi tämän talven parhaat puhelimet alle 500 euron hintaluokassa, mutta jos et ole valmis maksamaan näin paljon laitteesta, kannattaa katsoa myös nämä:


Huomaa, että tällä hetkellä on käynnissä Black Friday -tarjousviikko, joten näiden puhelimien hinnat ovat todennäköisesti voimassa vain tämän viikon.

Minkälainen on alle 500 euron puhelin?


Varsinkin 300 - 500 euron hintaluokan yläpään laitteissa suorituskyky on kohdallaan. Nämä laitteet tarjoavat jopa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiren tai vastaavan. Myös keskusmuistia löytyy 6 tai 8 gigatavua. Enemmän keskusmuistia tarkoittaa, että laite pystyy pitämään enemmän sovelluksia auki taustalla.

Tallennustilan määrä on myös kohdillaan, sillä useimmat tämän hintaluokan laitteet tarjoavat sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavun verran. Joistakin laitteista löytyy myös muistikorttipaikka, jos sisäinen tallennustila ei riitä.

Alle 500 euron laite on sellainen, joka sopii kuvauksesta kiinnostuneille, sillä tämän hintaluokan laitteista löytyy useampi kamera. Kuitenkin joissakin kohdin joudutaan hinnassa säästämään ja se saattaa kameroiden kohdalla näkyä esimerkiksi kuvanvakaimen puutteena. Kuvanlaadultaan nämä laitteet kuitenkin pärjäävät varsin hyvin vertailussa noin tuhannen euron lippulaivapuhelimia vastaan. Tästä löytyy hyvä esimerkki Galaxy Note10+ vs Honor 20 Pro -vertailun muodossa.Näyttö on myös tärkeä ominaisuus puhelimissa. Yleisesti voidaan sanoa, että tämän hintaluokan laitteista löytyy iso ja laadukas näyttö. Samsung tunnetaan markkinoiden parhaimmista näytöistä, joten Samsung-puhelin on kohtuullisen varma valinta jos näytön laatu on se tärkein asia.

Näiden laitteiden kohdalla käyttöjärjestelmän päivitykset ovat kohtuullisen hyvällä tasolla. Jokainen tämän listan Android-laitteista tulee saamaan päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon.

Parhaat puhelimet alle 500 euroa (talvi 2019 - 2020)


Samsung Galaxy S10e (hinta 499 euroa) on yksi Samsungin vuoden 2019 huippupuhelimista. Se on toki ominaisuuksiltaan hieman karsitumpi kuin Galaxy S10 (hinta 649 - 949 euroa) sekä Galaxy S10+ (hinta 899 - 1049 euroa). Galaxy S10e sisältää hieman alle 6 tuuman näytön, joka tarkoittaa tässä tapauksessa, että Galaxy S10e on niin sanottu pieni älypuhelin alle 7 cm leveyden ansiosta. Tuttuun Samsungin tyyliin Galaxy S10e:stä löytyy hyvät kamerat ja loistavaa suorituskykyä. Puhelin tulee myös saamaan päivityksen tuoreimpaan Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon.

Galaxy S10e on erinomainen valinta alle 500 eurolla

Lue myös: Tässä on Samsungin uudet Galaxy S10 -puhelimet.Samsung Galaxy A70 (hinta 350 euroa) on myös yksi laadukas vaihtoehto Samsungilta. Se kuuluu 300 - 500 euron hintaluokan alapäähän. Galaxy S10e -puhelimeen verratessa Galaxy A70 tarjoaa isomman näytön sekä isomman akun. Puhelin tukee myös tehokasta 25 watin latausta. Kameroiden osalta Galaxy A70 kuitenkin häviää Galaxy S10e:lle, mutta muilta osin Galaxy A70 on varsin vaikuttava puhelin.

Galaxy A70 on yksi Samsungin laadukkaista keskitason puhelimista

Lue myös: Samsung julkaisi Galaxy A70s puhelimen.

Apple iPhone 8 (hinta 439 - 499 euroa) on yksi näistä halvemmista iPhoneista, joita Apple pitää myynnissä kalleimpien lippulaivapuhelimien kanssa. Apple pitää erinomaista huolta omistaan päivityksien suhteen, joten siltä osin tämä pari vuotta vanha malli on erittäin hyvä ostos. Toisaalta ominaisuuksien, kuten kameran, suhteen iPhone 8 on jäänyt jo jälkeen samanhintaisiin Android-puhelimiin verratessa.

iPhone 8 on yksi Applen halvimmista puhelimista tällä hetkellä

Lue myös: Kannattaa iPhone 8 ostaa vuonna 2019?

Honor 20 Pro (hinta 499 euroa) tarjoaa erittäin hyvää hinta-laatusuhdetta, sillä puhelimesta löytyy laadukas kamerajärjestelmä, hyvä suorituskyky, paljon tallennustilaa ja muuta. Lisäksi Honor 20 Pro tarjoaa erinomaisen akkukeston 4000 milliampeeritunnin akulla. Kannattaa katsoa myös Honor 20 (hinta 349 euroa), joka on hieman karsitumpi sekä halvempi versio Honor 20 Prosta.Honor 20 Pro tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen

Lue myös: Honor 20 Pro arvostelu ja Honor 20 arvostelu.

Xiaomi Mi 9T Pro (hinta 399 euroa) on myös varsin vakuuttava laite tässä hintaluokassa. Siitä löytyy tehokas Snapdragon 855 -suoritin, 6 gigatavua keskusmuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 4000 mAh akku sekä monipuoliset kamerat. Lisäksi 6,39 tuuman näytössä ei ole näyttölovea, sillä etukamera nousee esiin tarvittaessa.

Mi 9T Pro on näyttävä puhelin

Lue myös: Xiaomi Mi Note 10 sisältää 108 megapikselin pääkameran.

Huawei P30 (hinta 499 euroa) on laadukas huippupuhelin Huaweilta. Sisällä suorituskyvystä vastaa Kirin 980 -järjestelmäpiiri ja virtaa siihen antaa 3650 mAh akku, josta riittää virtaa koko päiväksi. Kamerat sekä näyttö ovat totta kai hyvällä tasolla.

Huawei P30

Lue myös: Kumpi kannattaa ostaa: Samsung Galaxy S10 vai Huawei P30.

Katso myös:
Kaikki parhaat puhelimet.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 27. marraskuuta, 2019 19:33
Tägit
Huawei P30 Samsung Galaxy A70 Apple iPhone 8 Xiaomi Honor 20 Pro Samsung Galaxy S10E
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy