Huawei haastaa jälleen AirPodsit: Tänään myyntiin Huawei FreeBuds 3

Huawei haastaa jälleen AirPodsit: Tänään myyntiin Huawei FreeBuds 3
Huawei esitteli langattomien FreeBuds-kuulokkeiden uusimman sukupolven ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Nyt laitteet ovat valmiita myös kauppojen hyllyille.

Huawein langattomat nappikuulokkeet muistuttavat ominaisuuksiltaan kovasti Applen hiljattain esittelemiä AirPods Pro -kuulokkeita, joskin erojakin löytyy. Kenties tärkeimpänä ominaisuutena FreeBuds 3 -kuulokkeet tukevat Applen uusimpien kuulokkeiden tavoin vastamelutoimintoa, joka hiljentää tarvittaessa taustamelua.FreeBuds 3 -kuulokkeet sisältävät Kirin A1 -piirin, jonka avulla Huawein mukaan varmistetaan alhainen lantenssi, vakaa Bluetooth-yhteys sekä melunvaimennnus.

Kuulokkeet tukevat Kirin A1 -piirin myötä myös Bluetooth 5.1 -profiilia, joka on montaa kilpailijaa (ml. Apple AirPods Pro) uudempi versio. Niinpä se tarjoaa paremman ja vähävirtaisemman yhteyden.

Kuulokkeista löytyy myös mikrofoni, joka mahdollistaa äänipuhelut. Myös äänipuheluiden aikana voidaan käyttää taustamelun vaimennusta, jota yhtiön mukaan kilpailijat eivät tarjoa.

Ulkoasun ja korvatuntuman puolesta tosin FreeBudsit ovat lähempänä normaaleja AirPodseja, sillä ne asettuvat korviin vapaasti eivätkä tiiviisti silikoni- tai vaahtomuovipäillä.

Kyseessä ovatkin yhdet harvoista vapaasti hengittävistä aktiivisella taustamelun poistolla varustetuista nappikuulokkeista.

Nähtäväksi jää miten hyvin vaimennus toimii, kun käytössä ei ole tiivistettä.

FreeBuds 3:n kotelo tukee langatonta latausta ja akkukestoksi kerrotaan yhdellä latauksella 20 tuntia.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet saapuvat myyntiin tänään ja hintaa niillä on 179 euroa.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 18. marraskuuta, 2019 18:24
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud