Loppuuko OnePlussastasi akku liian nopeasti? Tämä päivitys voi olla syynä

Loppuuko OnePlussastasi akku liian nopeasti? Tämä päivitys voi olla syynä
WhatsAppin Android-sovelluksen uusin päivitys voi tuottaa huomattavan määrän harmaita hiuksia OnePlussan puhelimien omistajille, sillä verkossa leviävien tietojen mukaan päivityksen takia joidenkin OnePlussan puhelimien akut tyhjentävät hurjaa vauhtia.

Ongelmat ovat saaneet ihmiset raportoimaan asiasta OnePlussan tukifoorumeilla, Redditissä ja WhatsAppin Google Play -sivulla. Virrankulutus nousi ilmeisesti sormenjälkitunnistuksen sisältäneen päivityksen asentamisen myötä.Akunkäyttöä seuraavien diagnostiikkasovellusten mukaan WhatsAppia käytettäisiin aktiivisesti, vaikka ne olisivatkin taustalla. Joidenkin mukaan Android 10:een päivittäminen voisi auttaa, mutta samaa vikaa on sanottu olevan molemmissa järjestelmissä. Vika ei siis näyttäisi olevan Androidissa, vaan WhatsAppissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. marraskuuta, 2019 19:05
Tägit
OnePlus 6T OnePlus 6 OnePlus 7 OnePlus 7 Pro OnePlus 7T Pro OnePlus 7T OnePlus mobiilisovellukset WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud