Android 10 -päivitys saatavilla Asus ZenFone 6 puhelimelle

Android 10 -päivitys saatavilla Asus ZenFone 6 puhelimelle
Google aloitti pari kuukautta sitten Android 10:n jakelun omille Pixel -puhelimille, joiden lisäksi Android 10 on julkaistu Nokia 8.1 -puhelimelle ja muutamille muille puhelimille.

Katso tästä linkistä kaikki puhelimet, jotka saavat Android 10 -päivityksen.Hieman yllättäen Android 10 on nyt julkaistu Asusin toimesta yrityksen ZenFone 6 -puhelimelle.

Android 10 tuo mukanaan ZenFone 6:lle parannellut turvallisuus-päivitykset ja yksityisyysasetukset, paremman elenavigoinnin, Googlen järjestelmän laajuisen tumman tilan sekä muita parannuksia käyttöjärjestelmään.

Kohtuullisen nopea päivitys Android 10 -versioon lupaa hyvää ZenFone 6:n tulevaisuuden kannalta, sillä puhelimen voidaan olettaa saavan myös lisää päivityksiä nopealla aikataululla.

Asus ZenFone 6 julkaistiin toukokuussa. Puhelimen mielenkiintoisin ominaisuus on takaa eteen kääntyvä kamera, joten näytössä ei ole minkäänlaista näyttölovea. Puhelimesta löytyy myös iso akku sekä tehokas suoritin.

Asus ZenFone 6:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 8. marraskuuta, 2019 12:06
Tägit
Asus Asus ZenFone Asus ZenFone 6 Android 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud