Supercellin uutuuspeli epäonnistui – Julkaisu perutaan

Supercellin uutuuspeli epäonnistui – Julkaisu perutaan
Supercell tuntui osuvan kultasuoneen jokaiselle pelijulkisulla yhtiön taipaleen alussa, mutta viime aikoina uusia hittejä ei ole oikein tahtonut tulla. Supercellin tuorein yritys oli Rush Wars -niminen build and battle -peli, mutta sen tarina jää beta-asteelle.

Supercell lähetti Rush Wars -peliä pelanneille tiedotteen, jossa kerrottiin pelin kehityksen tyssäävän marraskuun 30. päivänä jolloin sammuvat Rush Wars -palvelimet. Supercell on jo nyt poistanut pelistä mahdollisuuden tehdä in-app-ostoja. Yhtiön mukaan käyttäjiltä saadussa palautteessa Rush Warsia kritisoitiin itseään toistavaksi, mitä yritettiin korjata muutamilla päivityksillä, mutta siinä ei aivan onnistuttu.Kenties peli ei myöskään motivoinut pelaajia käyttämään rahaa halutulla tavalla, minkä takia sen markkinointiin ei kannattaisi satsata. Supercellin oli vain parempi lopettaa Rush Warsin kehitys heti alkuunsa.

Peli testijulkaistiin elokuussa 2019 Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa ja Suomessa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. marraskuuta, 2019 6:00
Tägit
mobiilipelit Rush Wars Supercell
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud