Microsoft paljasti Office-sovelluksen iOS:lle ja Androidille

Microsoft paljasti Office-sovelluksen iOS:lle ja Androidille
Microsoft on julkaissut iOS:lle ja Androidille Office-sovelluksen, johon on yhdistetty samannimiseen ohjelmistopakettiin kuuluneiden sovellusten toiminnot. Yhdellä sovelluksella voi siis hoitaa tavanomaisten dokumenttien katselun ja editoinnin.

Office-sovelluksella voi halutessaan myös skannata paperisia dokumentteja digitaaliseen muotoon, jolloin niitä on helpompi jakaa työkavereille ja muokata parempaan esitysmuotoon. Ohjelman avulla voi allekirjoittaa PDF-tiedostoja, muuntaa kuvia PDF-muotoon ja merkistötunnistuksen avulla printattuja dokumentteja voi muuntaa muokattavaan muotoon.Ohjelma on tällä hetkellä Preview-vaiheessa eli Microsoft testaa vielä ohjelman toimintaa käytännössä. Android-käyttäjät voivat ilmoittautua testiohjelmaan täältä ja iOS-käyttäjät voivat liittyä TestFlight-ohjelmaan täällä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. marraskuuta, 2019 18:49
Tägit
Microsoft PowerPoint Microsoft Excel Microsoft Word Microsoft Office Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • captcurzk

    Miksi?

    5.11.2019 13:59 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud