Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila

Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila
Pokemon Go oli alun perin melko suoraviivainen yksinpelaamiseen rajoittunut peli, mutta ajan kanssa siihen on lisätty yhteisöllisempiä toimintoja pelaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi. Ihmissuhteet myös ehkä pitävät pelaajia paremmin mukana pelissä.

Pelissä on jo nyt moninpelaamisen muoto, jossa voi taistella muita pelaajia vastaan, mutta se vaatii yleensä sitä, että pelaajat ovat ennestään tuttuja tai fyysisesti lähellä toisiaan. Tämä rajoite on osittain häviämässä, sillä Pokemon Gota kehittävä Niantic aikoo käynnistää ensi vuoden alussa uuden PvP-tyyppisen GO Battle League -pelitilan, jossa pelaajat ympäri maailman voivat otella toisiaan vastaan.GO Battle Leaguen tarkemmista yksityiskohdista ei ole vielä tietoa, mutta kaikki salat paljastuvat ensi vuoden alussa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. lokakuuta, 2019 6:16
Tägit
Pokemon Go mobiilipelit iOS Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud