Android 10 on nyt saatavilla Nokia 8.1 puhelimelle

Android 10 on nyt saatavilla Nokia 8.1 puhelimelle
HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas kertoo Twitterissä, että päivitys Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon on nyt saatavilla Nokia 8.1 puhelimelle. Tämä on ensimmäinen Nokian puhelin, jolle kyseinen päivitys on julkaistu.

HMD Globalin suunnitelmat Android 10 -päivityksistä julkaistiin jo pari kuukautta aikaisemmin. Ensimmäisenä päivityksen piti siis juuri tulla joulukuussa 2018 julkaistulle Nokia 8.1 puhelimelle. Nokia 8.1 jälkeen päivitys pitäisi saapua Nokia 7.1 ja Nokia 9 PureView puhelimille.Android 10 sisältää muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan ja pyyhkäisyllä toimivan navigoinnin.

Lue myös:
OnePlus julkaisi Android 10 -päivityksen OnePlus 7:lle ja 7 Pro:lle.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 9. lokakuuta, 2019 16:27
Tägit
HMD Global Nokia Nokia 8.1 Android Android 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy