Video – Tässä on Microsoftin Surface Duo

Video – Tässä on Microsoftin Surface Duo
Microsoftin tämän päivän uutispommi oli Android-älypuhelimen esittely. Alla olevasta videosta näet millaisen Surface-puhelimen Microsoft tänään maailmalle esitteli.

Android-pohjainen Surface Duo perustuu Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriin ja siitä löytyy kaksi isoa näyttöä, joilla puhelimen voi taittaa vaikkapa taskukokoiseksi läppäriksi. Puhelimeen voi kiinnittää jopa erillisen näppäimistön, joten se toimii myös hätävaraläppärinä. Project xCloudia silmällä pitäen puhelin soveltuu myös käsikonsoliksi.Markkinoille Surface Duo saapuu vuoden 2020 lopulla.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. lokakuuta, 2019 19:48
Tägit
Android 10 Android Microsoft Surface Duo Microsoft Surface Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud