WhatsAppiin tulee täysin uusi ominaisuus – Lainattu Snapchatistä

WhatsAppiin tulee täysin uusi ominaisuus – Lainattu Snapchatistä
Snapchat teki itsestään tuhoutuvista viesteistä ja niihin perustuvasta kommunikaatiosta ilmiön, jonka perässä muut viestipalvelut ovat juosseet. Itsestään tuhoutuvat viestit ovat esimerkiksi löytäneet tiensä Gmailiin ja Telegramiin. Näiden palveluiden lisäksi WhatsApp testaa mahdollisuuksiaan tällä saralla.

WhatsAppin Android-sovelluksen beta-versiota (2.19.275) tutkineen WABetaInfon mukaan ohjelmasta löytyi toiminto, joka mahdollistaa itsestään häviävien viestien lähettämisen. Toiminnon ajatuksena on mahdollistaa sellaisten sensitiivisten tietojen lähettäminen, mihin ei haluta enää palattavan myöhemmin.Tuhoutuville viesteille tarjotaan ainakin tällä hetkellä kahta ajastusvaihtoehtoa. Viesti tuhoutuu joko viisi sekuntia ensinäkemisen jälkeen tai vaihtoehtoisesti tunti avaamisen jälkeen. Näiden vaihtoehtojen välistä ei voi valita ainakaan nyt. Toiminto on kuitenkin saatavilla ryhmäviestiketjuihin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. lokakuuta, 2019 18:02
Tägit
pikaviestin mobiilisovellukset WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud